Nieuwe winkel

Wat begin 2018 nog bestond uit een droom is nu gegroeid tot iets waar we trots op mogen zijn. Na maanden hard gewerkt te hebben is het einddoel dan eindelijk bereikt. Het gebouw waar het hart van ons bedrijf zal gaan zitten is eindelijk compleet.

In het gebouw is onze geheel nieuwe receptie en ontvangst, hier kunt u tijdens het wachten heerlijk genieten van een kopje koffie in onze lounge hoek of rustig een tijdschrift lezen. Aan de andere kant van het gebouw is onze nieuwe showroom ingericht. Hier kunt u zichzelf onder andere laten inspireren door de nieuwste producten in de camper en caravan wereld. Ook voor uitleg of een rondleiding langs al onze producten bent u hier op de goede plek, wij voorzien u graag van professionele informatie omtrent uw camper of caravan.

Benieuwd naar onze nieuw winkel? Aarzel dan niet en kom gezellig langs om onder het genot van een bak koffie een kijkje te nemen in de nieuwe trots van ons bedrijf.

Uiteraard willen wij als team van autobedrijf de Blaaij en Camper- & Caravanservice de Blaaij ook u bedanken. Zonder uw loyaliteit en enthousiasme in ons bedrijf hadden we dit nooit mogelijk kunnen maken. Wij hopen u dan ook weer snel te treffen, bedankt en tot snel!