WINKEL IN AANBOUW

Nieuwe winkel

Wat begin 2018 nog bestond uit een droom is nu gegroeid tot iets waar we trots op mogen zijn. Na maanden hard gewerkt te hebben is het einddoel dan eindelijk in zicht. Het gebouw waar het hart van ons bedrijf zal gaan zitten is eindelijk daar. In het gebouw zelf zijn we nog hard aan het werk om de inrichting vorm te geven en zo iets prachtigs voor u weg te zetten.

In het gebouw zal onze geheel nieuwe receptie en ontvangst komen, hier kunt u tijdens het wachten heerlijk genieten van een kopje koffie in onze lounge hoek of rustig een tijdschrift lezen. Aan de andere kant van het gebouw wordt onze nieuwe showroom ingericht. Hier kunt u zichzelf onder andere laten inspireren door de nieuwste producten in de camper en caravan wereld. Ook voor uitleg of een rondleiding langs al onze producten bent u hier op de goede plek, wij voorzien u graag van professionele informatie omtrent uw camper of caravan.

Benieuwd naar hoe het bouwproces is verlopen? Twijfel niet en laat u verassen door de foto’s! Op de desbetreffende foto’s hierboven is een kleine greep te zien uit het bouwproces en wat er allemaal gebeurd is door de maanden heen. Kunt u niet wachten om het eindresultaat met eigen ogen te aanschouwen? Aarzel dan niet en kom gezellig langs om onder het genot van een bak koffie een kijkje te nemen in de nieuwe trots van ons bedrijf.

Uiteraard willen wij als team van autobedrijf de Blaaij en Camper- & Caravanservice de Blaaij ook u bedanken. Zonder uw loyaliteit en enthousiasme in ons bedrijf hadden we dit nooit mogelijk kunnen maken. Wij hopen u dan ook weer snel te treffen, bedankt en tot snel!