De airconditioners van TELAIR zijn uitgerust met nieuwe roterende compressoren waardoor een beter rendement en een compacter product mogelijk is.

Het gas dat gebruikt wordt voldoet aan de Europese ecologische voorschriften en is makkelijk te verkrijgen op de markt; wat absoluut nieuw is, is de mogelijkheid om het in- en uitschakelen te bedienen met een afstandsbediening.

De ervaring en technologische know-how van TELECO is toegepast door de technici van TELAIR die op die manier een lijn airconditioners met een grote capaciteit ontwikkeld hebben die FIAT reeds toegepast heeft op haar grondverzetmachines.

TELAIR biedt ook verschillende soorten generatoren van 220/12V: op benzine, diesel en gas. Met name de generator ENERGY 2510D is de ideale oplossing voor wie van comfort en gemak houdt.

De dieselgenerator van TELAIR, die uitgerust is met een motor van de nieuwste generatie, heeft weinig ruimte nodig en heeft een beperkt geluidsniveau; met deze generator kan tot 45% bespaard worden en het is bovendien mogelijk om een lastig probleem uit de wereld te helpen: de extra tank kan komen te vervallen, omdat deze generator rechtstreeks op de tank van de camper aangesloten kan worden.

AIRCONDITIONING SERVICE BEURT

Prijs: €75,-

We helpen je graag persoonlijk verder.

 

Wil je een vrijblijvende offerte op maat? Of heb je nog vragen?
Bel ons en we helpen je graag persoonlijk verder.

Persoonlijk gesprek

...Zullen we je bellen?