Levelsysteem

Oplossing voor veiligheid en comfort in recreatieve voertuigen.

Afspraak inplannen

Tesa levelsysteem

Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied levelsystemen en andere voorzieningen voor recreatieve voertuigen, is TESA een uitstekende keuze voor professionele accessoires voor uw voertuig. De levelsystemen van TESA zijn geschikt voor de meeste voertuigen en door de eenvoud een veilige, maar ook prijsbewuste keuze.

Camper- & Caravanservice de Blaaij is TESA-plusdealer.

Waarom een levelsysteem?

Iemand die eenmaal een levelsysteem heeft gebruikt, wil niet meer zonder. Een levelsysteem geeft namelijk, naast het gemak van snel het voertuig waterpas plaatsen, ook een flinke comfortverbetering. Met het systeem in gebruik, staat uw voertuig volledig stabiel, waardoor er geen vering, of geluiden meer van toepassing zijn vanuit de carrosserie. Dit zorgt voor een optimaal comfort zowel gedurende de dag als de nacht.

Mechanisch levelsysteem

TESA is in Europa de enige fabrikant van mechanische levelsystemen. Omdat hydraulische systemen gebruik maken van olie en luchtdruk, is een mechanisch systeem minder gevoelig voor extreme temperaturen, laterale druk, stof en krachtverlies.

TESA AUTOLIFT

Een camper biedt heel wat voordelen op het vlak van comfort, maar het is nog steeds een zwaar voertuig dat een juiste aanpak vereist om er het beste uit te halen. Wanneer u op een parkeerplaats komt te staan, dan kan het heel wat energie en tijd kosten om handmatig de camper recht en stabiel te plaatsen.

 

Een TESA AUTOLIFT camper levelsysteem is de oplossing voor een dergelijke situatie. Dankzij krachtige motoren wordt de stabilisatie van het voertuig volledig overgenomen waardoor de camper automatisch horizontaal komt te staan. Het TESA AUTOLIFT levelsystem zorgt ervoor dat de camper volledig stabiel en waterpas staat, waardoor u een hoge mate aan extra comfort ervaart.

 

De voordelen van een TESA AUTOLIFT levelsysteem:

– De beste prijs/kwaliteit verhouding op de markt;
– Het enige mechanische systeem in Europa;
– Werkt niet met olie dus weinig onderhoud;
– Is door de afwezigheid van olie ideaal in extreme temperaturen;
– Wordt nauwelijks beïnvloed door laterale druk;
– Heeft geen last van stofdeeltjes die het systeem aantasten;
– Verliest geen kracht wanneer lange tijd in gebruik of bij te weinig olie.

We helpen je graag persoonlijk verder.

 

Wil je een vrijblijvende offerte op maat? Of heb je nog vragen?
Neem contact met ons op en we helpen je graag persoonlijk verder.

 

Bel: 0165 – 304 395 E-mail: info@deblaaij.nl

    ...Zullen we je bellen?