Bearlock beveiliging

Volledig geïntegreerd autoslot als diefstalpreventie met Bearlock.

BearLock®: auto-beveiligingssysteem.

Het BearLock versnellingsbakslot betreft een mechanisch beveiligingsysteem voor auto’s en campers, oftewel een volledig geïntegreerd autoslot als diefstalpreventie. Het door BearLock ontwikkelde en geproduceerde versnellingsbakslot is een eenvoudige maar uiterst effectieve methode om diefstal van uw auto of camper te voorkomen. De grote effectiviteit, beproefde duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn onomstotelijk bewezen. BearLock wordt vanaf 1992 geproduceerd. Talloze deskundigen op het gebied van preventie van diefstal, zoals verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus, zijn van mening dat BearLock-Gearlock behoort tot één van de allerbeste auto-beveiligingssystemen op markt.

 

Optimale bescherming

Permanent en onverbrekelijk geïnstalleerd vormt het BearLock versnellingsbakslot zich tot één geheel met het chassis van uw auto. De bediening is moeiteloos, simpel, snel een vrijwel een “automatische” handeling, zodat het consequent gebruik wordt bevorderd. Dit zorgt voor een optimale bescherming van uw auto of camper. Eenmaal ingebouwd is het slot niet te kraken, zonder het chassis ernstig te beschadigen. Dit alles maakt diefstal vrijwel onmogelijk en uiterst onaantrekkelijk. Bearlock is geclassificeerd en gecertificeerd in de VbV/SCM-klasse voor mechanische protectie: VbV/SCM-MP 03.

 

Waardeverhogend

Steeds meer verzekeraars accepteren het BearLock versnellingsbakslot in plaats van andere beveiligingssystemen. Er zijn zelfs verzekeraars welke BearLock in duurdere auto’s en campers aanraden naast een geavanceerd voertuigvolgsystemen. De snelle waardevermindering van dit soort bolides zou door de extra bescherming van BearLock afgeremd worden en met BearLock blijft de auto of camper altijd op zijn plek. Niet alleen bij kostbare voertuigen maar zeker en vooral bij de meest gebruikte auto’s is BearLock zeer goed bruikbaar en aantrekkelijk geprijsd.

 

BearLock biedt u ruim voldoende bescherming tegen een zeer acceptabele prijs. Omdat BearLock altijd volledig geïntegreerd wordt ingebouwd en geenszins ontsierend is, zal het BearLock slot juist waardeverhogend werken bij inruil of verkoop.

 

Het BearLock versnellingsbakslot wordt door gecertificeerde specialisten bij Autobedrijf de Blaaij ingebouwd.

BEARLOCK EXCELLENT / NRK-FK

 

“NRK” (Non-Removeable-Key) houdt in dat de sleutel uitsluitend en alleen kan worden verwijderd in vergrendelde toestand. Het principe is vergelijkbaar met een fietsslot. Tijdens het rijden blijft de sleutel in het slot.

 

BearLock heeft een drievoudig gepatenteerde oplossing ontwikkeld, zodat de sleutel nooit belemmert; een omklapbare sleutel “FK” ® (=“Folding Key®”). Tevens is de sleutel veel korter & compacter geworden. Een volkomen vlakliggende en sterke “inklikkende” , maar toch kleine/handige sleutel, die men nauwelijks of niet zal bemerken. BearLock “met klapsleutel” is inmiddels integraal toegepast en wordt -bij de gebruikers- als zeer nuttig en prettig ervaren.

 

BearLock Excellent (NRK/FK) biedt daarmee volkomen bewijs dat men het voertuig op slot heeft gezet, middels het kunnen tonen van de drie originele sleutels.

 

De constructies NRK® (Non-Removeable-Key®) alswel FK® (Folding Key®) , en de combinatie hiervan, zijn niet alleen internationaal gedeponeerde /geregistreerde handelsmerken, maar zijn tevens internationaal gepatenteerd. BearLock NRK/FK is exclusief voor de Benelux ontwikkeld. BearLock Excellent (NRK/FK) biedt zowel de gebruiker alswel verzekeraar absolute zekerheid en betrouwbaarheid.

De voordelen van Bearlock:

 

 • Zeer effectieve blokkering van versnellingsbak- of stuuras;
 • Betreft een mechanisch slot en staat dus niet in verbinding met de elektronica van de auto of camper;
 • Wordt permanent en onverbrekelijk in auto of camper gemonteerd;
 • Pogingen tot sabotage of ontmanteling hebben geen zin;
 • Gebruiksvriendelijk en onderhoudsvrij;
 • Standaard voorzien van 3 sleutels en een persoonlijke ID Card;
 • Reeds verplicht gesteld en aangeraden door verzekeringsmaatschappijen;
 • SCM en TUV goedgekeurd product;
 • Ruim 1.5 miljoen tevreden gebruikers;
 • Standaard geleverd met Registratie “bewijs van inbouw”;
 • Meerprijs SCM Certificaat € 25,00 excl.

Bearlock Excellent/NRK-FK

Prijs: v.a. €640,- inclusief montage

We helpen je graag persoonlijk verder.

 

Wil je een vrijblijvende offerte op maat? Of heb je nog vragen?
Neem contact met ons op en we helpen je graag persoonlijk verder.

 

Bel: 0165 – 304 395 E-mail: info@deblaaij.nl

  ...Zullen we je bellen?