Regent Mobile Security

Connecting Mobile Assets

Regent Mobile is een onderdeel van Regent Mobile Security en houdt zich bezig met het traceren en op afstand lezen en loggen van data uit mobiele objecten. Wij noemen dit ‘Connecting Mobile Assets’.
Regent Mobile is (inter)nationaal actief in verschillende branches zoals de bouw, transport, landbouwmechanisatie, automotive, marine maar ook in verschillende sectoren binnen de overheid en gemeenten.

Hardware
Regent Mobile biedt een breed assortiment producten variërend van Track & Trace systemen voor de beveiliging van mobiele objecten tot kilometeradministratie en complete Fleet management systemen. De systemen zijn uitgerust met de nieuwste technologie als het gaat om het bepalen van locaties en het verzenden van data via GPS, GSM, GPRS, RF(radio frequentie) en zelfs ULB (Ultra Low Band Radiofrequenties). Het assortiment biedt specifieke oplossingen voor alle soorten mobiele objecten en dataprotocollen.

Software
Daarnaast bieden wij een allround platform waarbinnen alle verschillende systemen online tot uw beschikking staan en kunnen worden gemonitord, aangestuurd en uitgelezen. Meer dan 400 verschillende rapporten en overzichten zorgen voor een overzichtelijk en gedetailleerd beeld van uw mobiele objecten en hun stroom-en brandstofverbruik, werktijden, snelheden, draaiuren en actuele locaties / alarm situaties.
Naast dit platform heeft u de beschikking over een handige App waarmee constant actueel inzicht heeft in uw machine-of wagenpark inclusief locaties, status en additionele informatie.

Communicatie
De systemen functioneren op basis van M2M data verbindingen of via Ultra Low Band Radio- frequenties. De M2M dataverbindingen bieden wereldwijde dekking inclusief het laagste tarief voor datacommunicaties in de Europese Unie. De ULB communicatie beperkt zich tot op heden tot Nederland, Belgie, Frankrijk en Luxemburg en zal binnenkort in meer Europese landen beschikbaar zijn. De communicatietarieven per systeem worden jaarlijks vooruit berekend en zijn na het eerste jaar maandelijks opzegbaar.

Opsporingsdienst ‘Secure Service’
Regent Mobile biedt eindgebruikers van haar systemen een opsporingsdienst met internationale dekking. Via een gecertificeerde alarmcentrale worden alarmmeldingen opgenomen en direct doorgegeven aan een opsporingsmedewerker in het veld. Het object wordt hierop (inter)nationaal geregistreerd als gestolen waarna de opsporingsmedewerker o.b.v. de laatste locaties van het object, deze indien mogelijk direct veiligstelt.

We helpen je graag persoonlijk verder.

 

Wil je een vrijblijvende offerte op maat? Of heb je nog vragen?
Bel ons en we helpen je graag persoonlijk verder.

Persoonlijk gesprek

    ...Zullen we je bellen?