Corona virus maatregelen

Gezien de huidige ontwikkelingen omtrent het coronavirus (Covid 19) hebben wij onze handelswijze aangepast om onze klanten en onszelf te beschermen. Wij hanteren hierbij de richtlijnen van het RIVM.

1. Gelieve vragen wij u om gepaste afstand te houden (min. 1.5 tot 2 meter).
2. Aangenomen sleutels verzoeken wij op de balie weg te leggen. Deze worden door ons ontsmet alvorens in de werkorder bijgevoegd te worden.
3. Wij zullen regelmatig onze balie extra ontsmetten.
4. Na iedere proefrit laten wij onze werknemers een keer extra hun handen wassen.
5. Onze werknemers zullen gespreid pauze nemen om ook ons onderling contact tot een minimum te beperken en wij voldoende afstand kunnen bewaren.
6. Na elke afgeronde opdracht zullen wij de auto zo goed als mogelijk ontsmetten alvorens wij deze aan u terug afleveren. Denk hierbij aan het afdoen van het stuur, de portieren, etc.
7. Bij ophalen van de auto vragen wij u om contactloos te betalen, hier wordt door ons voor bescherming gezorgd voor het invoeren van uw pincode. Ook zullen wij regelmatig de pin automaat ontsmetten.
8. De factuur zullen wij per mail naar u toe sturen zodat wij het onderlinge contact tot een minimum kunnen beperken.

Bij eventuele extra maatregelen die door de overheid genomen zullen worden zullen wij onze werkwijze herzien en indien nodig daarop aanpassen.

Met vriendelijke groeten, Camper Caravan Service de Blaaij