Bezoek de informatieavond op 9 mei!

Donderdagavond 9 mei bent u van harte welkom op de informatieavond van Camper- & Caravanservice de Blaaij. Van 18:30 tot 22:00 uur willen we u graag bijpraten over de volgende 4 actuele onderwerpen:

 • Tank-O3, hét systeem dat legionella voorkomt!
  Dankzij Tank-O3 heeft u veilig water en altijd een schone tank. Het is gemakkelijk, 100% natuurlijk en milieuvriendelijk. Tank-O3 neemt alle waterzorgen weg!
  Aan het begin van het seizoen spoelt u de schoonwatertank grondig, u schakelt het Tank-O3 systeem in en u bent klaar voor de rest van het seizoen. U vult alleen nog water bij. U hoeft dus niet meer te denken aan het regelmatig toevoegen van milieubelastende middeltjes, uw schoonwatertank en het water blijven dus altijd helemaal schoon. Extra voordeel: op het einde van het seizoen of wanneer u de camper een poosje niet gebruikt, dan laat u het water af. Vanaf nu zet u de camper dan voortaan weg met een àltijd schone lege watertank, het nieuwe seizoen of na een lange tijd begint u dus al met een schone watertank. Tank-03 is dus beter voor u én het milieu!
 • Eco Tuning voor brandstofbesparing!
  Met Eco Tuning optimaliseren we de afstelling van de motor met een flinke brandstofbesparing als gevolg. Ideaal als u veel kilometers maakt met uw camper!
 • CDB track & trace, ultieme diefstalpreventie!
  Altijd overzicht, dankzij slimme techniek. Na montage van onze ‘connect’ module verliest u uw camper, caravan of auto niet meer uit het oog: u heeft uw voertuig ‘connected’ gemaakt! Zelfs niet wanneer u deze beschikbaar heeft gesteld aan een andere gebruiker of… bij diefstal.
 • Verzekeringen en taxatie, waar moet je op letten..
  Vaak wordt extra uitbreiding op de camper/caravan vergeten te melden bij de verzekering. Ook extra accessoires als een luifel of schotel antenne zijn niet altijd meeverzekerd.

Kortom vier interessante onderwerpen de voor u als camper- en/of caravanliefhebber zeker waardevol zijn. Het is enkel en alleen informatief, er zal op deze avond geen verkoop plaatsvinden.

Schrijf u hier nu meteen in!

Graag tot ziens op donderdag 9 mei!